Tilmelding til rab-behandlere.dk

 
RAB-behandlere.dk er en non profit internetside, hvis formål er at give forbrugerne/patienterne en let tilgængelig oversigt over godkendte RAB behandlere, samt at oplyse om RAB-ordningen generelt.
 
Indtægterne bliver brugt til at markedsfører behandlere på denne side, dette sker ved at sikre at søgemaskinerne er så opdateret bedst muligt.
 

Til dette formål har vi lavet en aftale med firmaet Altero Design der er specielister i søgemaskineopdatering.

Det er klart, at din markedsføring ikke er gratis, men prisen for at være forrest når patienten/forbrugeren skal vælge RAB-behandler er billig - nemlig kun kr. 265,00 pr. år. Ændringer koster kr. 100,00 pr. stk.
 
For at blive tilmeldt skal du udfylde skemaet og tryk send. Du får derefter oplyst en kode der skal bruges ved indbetalingen – så husk at gemme den! 
 

Brug de 400 tegn der er til rådighed, beskriv evt. hvad du kan/laver/er god til.

 

Navn * :
Adresse * :
Postnr. * :
By * :
Telefon * :
Hjemmeside :
E-mail * :
Kategori * : Akupunktur
Massage
Naturterapeaut
Zoneterapi
Beskrivelse * :
    Antal tegn tilbage:

    Felter markeret med * skal udfyldes
     

Ved tilmelding accepterer du samtidig nedenstående betingelser:
 
Betingelser:
 

Du må kun annoncere med RAB på/ved de behandlingsmetoder hvor til du er godkendt. Du må godt skrive om andre behandlingsformer, men det må ikke kunne misforstås af forbrugerne/patienterne.

Vi forbeholder ret til at slette behandlere der ikke betaler eller overholder vore krav. evt. forudbetaling er tabt, for vi ønsker en seriøs side. Vi forbeholder os ret til ikke at optage behandlere der ikke lever op til vore krav.

Vi fralægger os et hvert ansvar for oplysninger der kommer fra behandlerne.
Betingelserne kan ændres uden varsel.
Betalinger følger kalenderåret.
Det er en betingelse for at være listet på Rab-behandlere.dk, at du linker til www.RAB-behandlere.dk, helst fra din forside.
Tilmelding
23. oktober 2017

RAB behandlere i danmark